OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY

Kohti yhteistä maailmaa!


 TIEDOTTEET


28.6. Yhdistyksen henkilökunta lomailee heinäkuun ajan. Toivotamme aurinkoista kesää jokaiselle!

7.6. Tukena-säätiön Perheiden Hyvinvoinnin Tukena -kysely. Kyselyn tarkoituksena on selvittää valtakunnallisesti kehitysvamman tai muusta syystä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten (0-17v) sekä heidän perheidensä tilanteita. Tukena on kiinnostunut kuulemaan Teidän kokemuksianne siitä, miten koette nykyisten lasten ja perheiden palveluiden toimivuuden alueellanne. Lisätietoja sekä kysely löytyy TÄSTÄ.

31.5. Kehitysvammaisten Tukiliiton sääntömääräinen liittokokous järjestetään 8.6.2024 Tampereella. Liittokokousta voi seurata suorana lähetyksenä tästä linkistä. Lähetys alkaa 8.6. kello 10.00. Liittokokouksen ohjelma, lisätiedot ja materiaalit Tukiliiton sivuilta tästä linkistä.

24.5. Pohjois-Pohjanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiri, POPOKE ry:n vaikuttamistoimikunta kerää kyselyllä tietoja, miten kehitysvammaiset ja heidän läheisensä sekä heidän kanssaan työskentelevät kokevat elämänsä nykyisellään.
Vaikuttamistoiminnan kyselyyn vastaaminen on nimetöntä, taustakysymykset ovat pakollisia, kotikunta ja vastaajan tausta. Vastaa niihin kysymyksiin, jotka ovat sinulle ajankohtaisia.

Lisätietoja ja kyselyyn löydät TÄSTÄ linkistä.

16.5. Yhdistyksemme jäsenmaksujen laskutuksen hoitaa Tukiliiton jäsenpalvelu
Jäsenpalveluissa tehtiin rekisterinvaihto, ja nyt on havaittu, että joillekin on saattanut lähteä virheellinen maksumuistutus rekisterinvaihdon jälkeen. Vika on nyt paikannettu ja korjattu.
Lisätietoja Tukiliiton sivuilta TÄSTÄ linkistä.

24.4. Verkko haltuun- hankkeen lopputapahtuma järjestetään Teams- alustalla 23.5.2024 klo 13-15. Lisätietoa lopputapahtumasta TÄSTÄ. Tukiliiton Elämä omaksi- hanke järjestää lopputapahtuman etäkatsomon Kumppanuuskeskuksella. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet TÄSTÄ.

15.4. Vetoomus järjestöjen toiminnan turvaamiseksi Pohjois-Pohjanmaalla. 

Hyvä kansanedustaja Pohjois-Pohjanmaalta!

Pohjois-Pohjanmaalla toimii tällä hetkellä lähes 7060 rekisteröityä yhdistystä, joista noin 650 on sosiaali- ja terveysalan järjestöä tai -yhdistystä sekä lukuisia asukas- ja kyläyhdistyksiä, eläkeläis- ja liikuntajärjestöjä sekä muita yhdistyksiä. Järjestöt ovat olennaisia toimijoita alueemme kunnissa ja hyvinvointialueella, tarjoten hyvinvointia ja terveyttä, osallisuutta sekä turvallisuutta. 

Järjestötoiminnan monipuolisuus kattaa matalan kynnyksen kohtaamispaikat ja tuen ja palvelut, ihmisten auttamisen, vertaistoiminnan, harrastustoiminnan sekä tapahtumien ja vapaaehtoistoiminnan järjestämisen. Paikalliset ja alueellisen järjestöt ovat alueemme asukkaiden toiminnan ja toisistamme välittämisen paikkoja, eivät organisaatiohimmeleitä.

Järjestöt ovat myös huomattavia työllistäjiä ja elinvoiman lisääjiä maakunnassa. Järjestöt myös tarjoavat tukityöllistymisen kautta polkuja työelämään. Järjestöissä työskentelemme niin palkan kuin vapaaehtoisten suuren sydämen voimalla - rintarinnan.

Mediatietojen mukaan ensi viikon kehysriihessä suunnitellaan 100 m€ sote-järjestöjen leikkauksien aikaistamista jo vuodelle 2025. Leikkaukset alue- ja paikallistason järjestöjen rahoituksesta voivat vaarantaa koko niiden toiminnan ja uhkaavat suoraan mahdollisuuksiamme auttaa ihmisiä.

Järjestöjen toimintaan panostaminen ei ole vain taloudellinen investointi, vaan se vahvistaa myös yhteiskunnan vakautta, demokratiaa ja kriisivalmiutta. Järjestöjen hyvinvointityö vähentää kustannustehokkaasti tarvetta korjaaviin palveluihin ja mahdollistaa paikallisen toiminnan, joka edistää kuntien elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä.

Vetoamme teihin Pohjois-Pohjanmaan alueen kansanedustajana järjestöjen toiminnan turvaamiseksi. On elintärkeää säilyttää järjestöillä vähintään nykyinen rahoituksen taso varmistaaksemme järjestöjen pitkäjänteisen ja merkittävän työn jatkumisen maakunnassamme myös tulevaisuudessa.

Pohjois-Pohjanmaalla, 12.4.2024

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali-ja terveysturvayhdistys ry
Vuolle Setlementti ry
Nuorten Ystävät ry
Hyvän mielen talo ry
Kalajokilaakson Mielenterveysyhdistys Mielikit ry
Oulun Seudun Muistiyhdistys ry
Raahen Psyyke ry
Mielenvireys ry
Koillismaan seudun muisti ry
Jokilaaksojen omaishoitajat ja läheiset ry
Lintulammen asukasyhdistys ry
Kumppanuustalo Nuotta ry
Kris-Oulu ry
MIELI Oulun seudun mielenterveys ry
Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry
Oulun seudun omaishoitajat ry
Suomenselän Muisti ry
Caritas säätiö
Auta Lasta ry
Raahen seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry
Pohjois-Pohjanmaan näkövammaiset ry
Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry
Raahen ensi- ja turvakoti ry
Pohjois-Pohjanmaan Sydänpiiri ry
Mannerheimin Lastensuojelun Pohjois-Pohjanmaan Piiri
Oulun ensi- ja turvakoti ry
Pohjois-Pohjanmaan Martat ry
Yritetään yhdessä ry
Oulun seudun KILPI ry


3.4. Kutsu jäsenille! Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2024 pidetään maanantaina 22.4.2024 klo 18.00 Kumppanuuskeskuksella (Kansankatu 53).
Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Lisätiedot puh: 040 163 2282 annemari.eskola(at)oketuki.fi. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

28.3. Iloista pääsiäistä jokaiselle 🐣Toimisto jälleen avoinna 2.4.2024.

28.3. Miten omaishoitajien palvelut sinun hyvinvointialueellasi toimivat? Miten omaishoito vaikuttaa elämääsi? Entä onnistuuko työn ja omaishoidon yhdistäminen?
Vaikuta ja vastaa Omaishoitaja liiton kyselyyn 15.5. mennessä. Kysely on tarkoitettu kaikille, jotka huolehtivat sairaasta, vammaisesta tai ikääntyneestä läheisestään säännöllisesti. Pääset kyselyyn TÄSTÄ.

18.3. Oulun Kehitysvammaisten Tukiyhdistyksen edunvalvonnan- ja vaikuttamistoimikunnan  jäsenkirje 3/2024 on julkaistu kotisivuillamme. Jäsenkirjeessä on tietoa mm. koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestelyjä koskevan asian etenemisestä ja asian kirjaamisesta EHOon. Mikäli olet tyytymätön saamaanne aamu- ja iltapäivätoiminnan päätökseen, voit halutessasi olla yhteydessä yhdistykseemme. Yhteystiedot löytyvät jäsenkirjeestä. Jäsenkirjeeseen pääset TÄSTÄ.

1.3. Talvilomaviikolla 4.-9.3. Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n kerhotoiminta on tauolla.
Toimisto hiljenee myös talvilomalle. Kerhotoiminta jatkuu taas 11.3. alkaen.

26.2. Yhdistyksen jäsenrekisteriä ylläpitävän Tukiliiton jäsenrekisteri on vaihdettu uuteen. Jäsenpalvelu saattaa olla edelleen ajoittain ruuhkautunut. Järjestelmän vaihdoksen myötä laskutus viivästyi aikataulusta. Tämän vuoden jäsenlaskut ovat lähteneet sähköpostilaskun valinneille jäsenille. Paperilaskun valinneet jäsenet saavat laskut maaliskuun alussa. Yhteystiedot Tukiliiton jäsenpalveluun löytyy TÄSTÄ.

22.2. Kiitos kaikille kerho- ja kurssilaskunsa ajallaan hoitaneille.
Kehotamme maksamaan avoimet laskut välittömästi. Huomioithan, että vain maksettu kerhomaksu oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen kerhoihin ja kursseille.

14.2. 13.3.2024 alkavalla kevätkauden keilauskurssi 2 on vielä tilaa. Kurssi sisältää 6 kurssikertaa Oulun Keilahallilla, hinta 60€. Lisätietoja TÄÄLTÄ ja ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ.

5.2. Valtioneuvoston kanslia on käynnistänyt VN TEAS -hankkeen yleisen edunvalvonnan palveluista (EDUPA). Tutkimushankkeessa selvitetään, kuinka hyvin edunvalvonnan asiakkaiden oikeudet toteutuvat nykyisessä palvelujärjestelmässä, millaisia muutoksia palvelurakenteessa on tapahtunut viime vuosina ja millaisia alueellisia eroja edunvalvonnan palveluissa on havaittavissa. Lisätietoa tutkimuksesta löytyy täältä. Vastauspyyntöjä pyydetään yli 18-vuotiailta henkilöiltä, joille on määrätty yleinen edunvalvoja sekä henkilöiltä, joiden läheiselle on määrätty yleinen edunvalvoja.

Päämiesten (edunvalvottu) kyselyssä vastaat kyselyyn yleisen edunvalvonnan palveluista. Tutkimushankkeen tavoitteena on selvittää, kuinka hyvin edunvalvonnan asiakkaiden oikeudet toteutuvat nykyisessä palvelujärjestelmässä, millaisia muutoksia palvelurakenteessa on tapahtunut viime vuosina ja millaisia alueellisia eroja edunvalvonnan palveluissa on havaittavissa. 

Osana selvitystä toteutetaan kysely, jolla kerätään tietoa päämiesten kokemuksista yleisen edunvalvonnan palveluista. Pyydämme vastaamaan yleisen edunvalvonnan palveluita koskevaan kyselyyn, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on yleinen edunvalvoja. Vastaathan kyselyyn viimeistään 28.2.2024.

Päämiesten ladattava kysely saate

Pääset vastaamaan päämiesten kyselyyyn sähköisesti seuraavista linkeistä:
Suomeksi: https://fi.eu.research.net/r/paamiehet
Ruotsiksi: https://sv.eu.research.net/r/huvudman
Englanniksi: https://fi.eu.research.net/r/guardianshipclient

Läheisten kysely: selvitys yleisen edunvalvonnan palveluista

Vastaat yleisen edunvalvonnan palveluita koskevaan kyselyyn, mikäli läheisellesi on määrätty yleinen edunvalvoja. Vastaathan kyselyyn viimeistään 28.2.2024.  

Läheisten ladattava kysely saate

Pääset vastaamaan läheisten kyselyyn oheisista linkeistä:
suomeksi: https://fi.eu.research.net/r/edunvalvontalaheiset
ruotsiksi: https://sv.eu.research.net/r/intressebevakning
englanniksi: https://fi.eu.research.net/r/guardianshipclose

Tutkimuksen toteuttaa Owal Group Oy yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston Hyvinvointioikeuden keskuksen kanssa ja se valmistuu marraskuussa 2024. Kyselyihin vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Vastaaminen on täysin vapaaehtoista, ja vastaamisen voi lopettaa milloin tahansa. Vastauksia käytetään vain tutkimuskäyttöön. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset analysoidaan siten, ettei yksittäisiä vastaajia ole mahdollista tunnistaa. Kyselyn toteuttaa ja analysoi Owal Group Oy. Tietosuojaseloste

15.1. Huom Menojengi peruttu 15.1.! Valitettavasti joudumme perumaan 15.1. Menojengin sairaustapauksen vuoksi.
Menojengin kokoontuu seuraavan kerran maanantai 29.1. klo 17.15 Elokuva Pelle Hermanni ja hypnotisoija, omakustanne elokuvan merkeissä, Elokuvateatteri Starissa, osoite Kalliotie 6, 90500 Oulu.

10.1. Olemme luoneet kerhoissa ja kurssiella kävijöillemme laatuun ja tyytyväisyyteen liittyvän kyselyn. Kysely kestää muutaman minuutin ja olisimmekin erittäin iloisia, jos ehdit vastata muutamaan kysymykseen 22.1. mennessä. Kyselyyn pääsee TÄSTÄ

21.12. Yhdistyksen väki toivottaa kaikille iloista joulua ja onnea vuodelle 2024🎄

Toimisto hiljenee joulunviettoon 23.12.-29.12.2023.

12.12. Kevätkauden 2024 keilauskurssien ilmoittautuminen on auennut. Lisätietoja  ja ilmoittautuminen löytyy kerhot osiosta, pääset sivulle TÄSTÄ.

5.12. Pohteen vammaispalvelujen ensiarviotiimi auttaa sinua vammaispalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Katso video TÄSTÄ ja saat tietoa, miten ensiarviotiimi toimii! Pohteen vammaispalvelujen ensiarvion sivuille TÄSTÄ.

20.11. Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry on ehdolla Osuuskauppa Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukikierroksella. Annathan äänesi 3.12. mennessä.  Tarkemmat tiedot ja äänestysohjeet https://sydanpohjoissuomelle.fi/sponsorointi/

7.11. Seurakunnan ja Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n joulujuhla perjantaina 15.12. klo 17.19 Sofian seurakuntakeskuksella, Isokatu 17. Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen TÄÄLTÄ.

2.11.2023 Hyvinvointialue Pohde tiedottaa (1.11.2023) koululaisten aamu- ja iltapäivähoidon tilanteesta. Tiedote löytyy TÄÄLTÄ.

31.10. Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n edunvalvonta- ja vaikuttamistoimikunta järjestää Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet sosiaalipalveluissa – jäsenillan 14.11. klo 17-19 Hanhilehdon toimintakeskuksella. Jäseniltaan on etäosallistumismahdollisuus Teams-sovelluksella. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja löydät TÄSTÄ linkistä sekä tilaisuuden Facebook tapahtumasta, johon pääset TÄSTÄ.

19.10. Syyslomaa vietetään 23.-28.10. ja yhdistyksen kerhot ovat tauolla. 

Kerhotoiminta alkaa taas maanantaina 30.10.
Huom! Syysloman jälkeen lauantaina 4.11. pyhäinpäivänä kerhotoiminta on tauolla.
Syyslomalla yhdistyksen Jenni on tavoitettavissa kerhotauosta huolimatta. Annemari on tavoitettavissa alkuviikosta maanantaista keskiviikkoon ja hankkeen työntekijä Sirpa on tavoitettavissa syyslomaviikolla keskiviikosta perjantaihin.
Mukavaa ja rentouttavaa syyslomaa kaikille!

13.10.  Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään ma 6.11.2023 klo 18 Kumppanuuskeskuksella (Kansankatu 53).

Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat.
Kokouksessa palkitaan myös vuoden 2023 vapaaehtoinen. Lisätiedot puh: 040 163 2282 tai annemari.eskola(at)oketuki.fi
Kahvitarjoilu, tervetuloa!

6.10. Taidenäyttely - Itsemääräämisoikeudesta pitää huolehtia KumppisGalleriassa 27.11-15.12. Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53. Tämän vuoden taidenäyttelyn teema tulee Kehitysvammaisten teemaviikon julkilausumasta; Itsemääräämisoikeudesta pitää huolehtia.
Näyttelyyn otetaan vastaan kehitysvammaisten tekemiä tauluja. Taulut voivat olla joko yksittäisten kehitysvammaisten tai asumis- ja toimintayksiköissä olevien ryhmien tekemiä. Teokset tuodaan Kumppanuuskeskukselle Oketuen olkkariin tiistaina 21.11 klo 12:30-14 tai torstaina 23.11 klo 11-15:30. Näyttely puretaan 15.12. ja taulut tulee noutaa Kumppanuuskeskukselta joko 15.12. klo 12-14 tai 18.12. klo 14-16. Lisätietoja voit lukea Tapahtumakalenterista. tai Tästä.

25.9. TERVETULOA MARRASTURNAUKSEEN PE 17.11.2023. ILMOITTAUTUMINEN 3.11.2023 MENNESSÄ SÄHKÖISESTI. LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN JA LISÄTIEDOT TÄÄLTÄ

OHJEET JA LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN LÖYTYY MYÖS YHDISTYKSEN TAPAHTUMAKALENTERISTA:  Tapahtumakalenteri

21.9. KOULULAISTEN AAMU -JA ILTAPÄIVÄTOIMINNAN MUUTOKSET OVAT EDELLEEN EPÄSELVIÄ JA MAKSULLISUUDEN LAINMUKAISUUS PUHUTTAA. 

POHDE ON MYÖS SUPISTANUT PÄIVÄ - JA TYÖTOIMINTAA JA JÄRJESTELYISSÄ ON OLLUT ASIAKKAILLE EPÄEDULLISIA MUUTOKSIA. 

YHDISTYKSEN EDUNVALVONTATOIMIKUNTA ON TEHNYT NÄISTÄ MOLEMMISTA AIHEISTA EPÄKOHTAILMOITUKSEN AVILLE. AVI ON OTTANUT ASIAT KÄSITTELYYN VALVONTA- ASIANA. NÄISSÄ PÄÄTÖKSISSÄ VOI KESTÄÄ KUUKAUSIA, EMMEKÄ VOI ASIAA NOPEUTTAA. KUN PÄÄTÖS TULEE, SE ON SITOVA.

18.9. KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO MYÖNTÄÄ APURAHOJA KEHITYSVAMMAISILLE NUORILLE JA AIKUISILLE. APURAHA TUKEE OSALLISUUTTA. RYHMÄ TAI YKSITTÄINEN HAKIJA VOI HAKEA APURAHAA. SYKSYN HAKU PÄÄTTYY LOKAKUUN LOPUSSA.


APURAHAA VOI HAKEA HARRASTUKSIIN, AIKUISKOULUTUKSEEN TAI TAPAHTUMIIN OSALLISTUMISEEN. YKSITTÄINEN HAKIJA VOI SAADA APURAHAN ESIMERKIKSI HARRASTUKSEENSA. APURAHOJA EI MYÖNNETÄ LAITEHANKINTOIHIN, KUTEN TIETOKONEEN HANKINTAAN. LISÄTIETOJA LÖYDÄT TUKILIITON SIVUILTA, PÄÄSET SIVUILLE TÄSTÄ.

13.9. TÄRKEÄÄ TIETOA KOULULAISTEN VANHEMMILLE!
VIIME VIIKON LOPULLA OULUNJ KAUPUNKI TIEDOTTI ILTA- JA AAMUPÄIVÄKERHOJEN MUUTTUMISESTA MAKSULLISEKSI. TIEDOTE YLLÄTTI IKÄVÄSTI SEKÄ VANHEMMAT ETTÄ YHDISTYKSEN. YHDISTYKSEMME EDUNVALVONTATOIMIKUNTA ON SAANUT PALJON YHTEYDENOTTOJA AIHEESTA JA OTTANUT ASIAN TYÖN ALLE.


EDUNVALVONTATOIMIKUNTA ON OTTANUT ASIASTA YHTEYTTÄ KAUPUNGIN KOULUTOIMEN JA POHTEEN JOHTAVIIN VIRANHALTIJOIHIN SEKÄ OULUN KAUPUNGIN JA POHTEEN VAMMAISNEUVOSTOIHIN. TEEMME PARHAAMME ASIAN SELVITTÄMISEKSI. PÄIVITÄMME TILANNETTA HETI, KUN SE ON MAHDOLLISTA. POHTEEN 14.9. JULKAISEMAAN TIEDOTTEESEEN ASIAAN LIITTYEN PÄÄSET TÄSTÄ

23.8. ULKOILU- JA SUUNNISTUSTAPAHTUMA PERHEILLE 1.10. KLO 13.30-15.30, OULUNSALON NUORISOSEURANTALOLLA. LISÄTIETOJA TÄSTÄ.

22.8. KERHO- JA KURSSIPAIKKOJEN VAHVISTUSVIESTIT LÄHETETÄÄN VIIKON 34 AIKANA.

16.8. YHDISTYS VUOKRAA KARJASILLALTA, LÄHELTÄ OULUN KESKUSTAA SIISTIN KAKSION OSOITTEESTA HAKAKATU 8. HUONEISTON KOKO 50m2 JA VUOKRA 700€/KK + VESIMAKSUENNAKKO 15€. HETI VAPAA! LISÄTIETOJA YHDISTYKSEN FACEBOOKISTA, JOHON PÄÄSET TÄSTÄ.

1.8. YHDISTYKSEN KERHOIHIN JA KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA 7.8. KELLO 11.00. ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ.

6.7. OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY:n HENKILÖKUNTA LOMAILEE HEINÄ-ELOKUUN AIKANA. KOKO VÄKI ON POISSA AJALLA 13.7.-28.7.2023. TOIVOTAMME KAIKILLE AURINKOISTA KESÄÄ!

4.7. PERHEIDEN YHTEINEN ELÄMYKSELLINEN TOIMINTAPÄIVÄ KIPPONIT SATUMETSÄÄN
2.9.2023 klo 12.00-14.00. LISÄTIETOJA JA ILMOITTAUTUMISLINKKI OKETUEN TAPAHTUMAT -SIVULTA

3.7. MALIKE JA PUDASJÄRVEN ERITYISTUKI ERKAT RY JÄRJESTÄVÄT YHDENVERTAISESTI LUONTOON -RETKEN, JOKA ON SUUNNATTU VAIKEASTI VAMMAISILLE LAPSILLE JA HEIDÄN PERHEILLEEN, JOIDEN ON YHDESSÄ , ILMAN MAASTOLIIKKUMEN APUVÄLINEITÄ, VAIKEA PÄÄSTÄ LUONTOON. LISÄTIETOA RETKESTÄ OULUSSA TAPAHTUU -OSIOSSA SEKÄ MALIKEN SIVUILLA.

5.6. YHDISTYKSEMME ON EHDOLLA "PIDETÄÄN YHDESSÄ POHJOISEN PUOLTA"-ÄÄNESTYKSESSÄ! NYT KANNATTAA ÄÄNEESTÄÄ, TUENSAAJINA TOTEUTTAISIMME KOKO PERHEEN MUKAVAN, LIIKUNNALLISEN PÄIVÄN. LISÄTIETOJA JA ÄÄNESTYSOHJEET: https://arina.fi/sponsorointi

11.5. OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY:N EDUNVALVONTA- JA VAIKUTTAMISTOIMIKUNTA JÄRJESTÄÄ EDUNVALVONTAVALTUUTUS JA TESTAMENTTI - JÄSENILLAN 29.5. KLO 17-19 KUMPPANUUSKESKUKSELLA, KAHVILA-TILASSA. JÄSENILTAAN ON ETÄOSALLISTUMISMAHDOLLISUUS TEAMS-SOVELLUKSELLA. LISÄTIETOA JÄSENILLASTA LÖYDÄT TÄSTÄ LINKISTÄ.

8.5.  LIIKUNTAKERHOJEN KAUSI PÄÄTTYY VIIKOLLA 19.
VIIMEISET KOKOONTUMISET LIIKUNTAKERHOILLE KEVÄTKAUDELLA 2023 OVAT:
LASTEN SALIBANDY TORSTAI 11.5.
AIKUISTEN SALIBANDY LAUANTAI 13.5.
SOVELTAVA LIIKUNTA LAUANTAI 13.5.

MUUT KERHOT JATKUVAT VIIKOLLE 20!

26.4. KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITON LIITTOKOKOUS 6.5.2023 klo 10.00LIITTOKOKOUKSESSA JÄSENET KÄYTTÄVÄT TUKILIITON YLINTÄ PÄÄTÖSVALTAA. LIITTOKOKOUS KOKONTUU JOKA VUOSI. SE VALITSEE LIITTOHALLITUKSEN UUDET JÄSENET JA KÄSITTELEE VUOSIKERTOMUKSEN. LIITTOKOKOUS KÄSITTELEE MYÖS TULEVAN VUODEN TOIMINTASUUNNITELMAN JA TEKEE NÄIN PÄÄTÖKSIÄ TULEVASTA.

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN LIITOKOKOUS JÄRJESTETÄÄN TAMPEREELLA TAMPERE-TALOSSA LAUANTAINA 6.5.2023 KLO 10.00. LIITTOKOKOUKSEEN ON MYÖS MAHDOLLISTA OSALLISTUA ETÄYHTEYKSIN. LIITTOKOKOUKSEN SUORAA LÄHTETYSTÄ TAMPERE-TALOLTA VOIT KATSOA TUKILIITON SIVUILLE TULEVASTA LINKISTÄ. LINKKI AVATAAN LAUANTAINA 6.5. KELLO 10.00.

LINKKI TUKILIITON SIVULLE https://www.tukiliitto.fi/tukiliitto-ja-yhdistykset/liittokokous/

6.4. KUTSU JÄSENILLE - OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY:N KEVÄTKOKOUS 2023. OULUN KEHTIYSVAMMAISTEN TUKI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS PIDETÄÄN MA 24.4. KLO 18.00 KUMPPANUSKESKUKSELLA, KANSANKATU 53. KOKOUS ON AVOIN KAIKILLE YHDISTYKSEN JÄSENILLE. KOKOUKSESSA KÄSITELLÄN YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET ASIAT. LISÄTIEDOT P. 040 163 2282 TAI annemari.eskola(at)oketuki.fi. KAHVITARJOILU, TERVETULOA!

31.3. KERHOTOIMINTA ON TAUOLLA PÄÄSISÄISENÄ PERJANTAISTA MAANANTAIHIN 7.4.-10.4.2023.  POIS JÄÄVÄT KERHOT: SOVELTAVA LIIKUNTA JA AIKUISTEN SÄHLY LAUANTAINA 8.4. SEKÄ ESTOTTOMAT 1 MUSIIKKIRYHMÄ 10.4.

21.3. VAUHTIVARPAAT RYHMÄ PERUTTU 21.3. SAIRASTAPAUSTEN VUOKSI.

14.3.  HENKILÄKOHTAISTAN SEKÄ PARIEN SM-KISAT JA PARAKEILACUPIN 8. OSAKILPAILU 6-7.5.2023 OULUN KKEILAHALLILLA, Isokatu 97, 90120 Oulu. LISÄTIETOJA LÖYDÄT  Oketuen tapahtumat

2.3. TALVILOMAVIIKOLLA 6.-12.3. OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY:N KERHOTOIMINTA ON TAUOLLA. TOIMISTO HILJENEE MYÖS TALVILOMALLE, JENNI TAVOITETTAVISSA 9.-10.3. JA VERKKO HALTUUN- HANKKEEN KAISA ON TAVOITETTAVISSA 6.-8.3.  

26.1. VAMMAISPALVELULAKI ETENEE EDUSKUNNASSA – ESITYKSEEN ON TEHTY USEITA PARANNUKSIA. SOSIAALI- JA TERVEYSVALIOKUNTA ESITTI MUUN MUASSA IKÄÄNTYMISRAJAUKSEN POISTOA, ASIAKASMAKSURASITUKSEN VÄHENTÄMISTÄ JA YHDENVERTAISEMPAA OSALLISUUDEN TUKEA VAPAA-AJALLE. MIETINTÖLUONNOS ETENEE SEURAAVAKSI PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN KÄSITTELYYN. LUE LISÄÄ TUKILIITON SIVUILTA: https://www.tukiliitto.fi/ajankohtaista/vammaispalvelulakiesitys-etenee-eduskunnassa-esitykseen-on-tehty-useita-parannuksia/

 10.1. TALVELLA VOI OLLA ODOTETTAVISSA SÄHKÖKATKOJA, JOILLA VOI OLLA VAIKUTUSTA MYÖS YHDISTYKSEN KERHOJEN TOIMINTAAN: OULUN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN ILMOITUKSEN MUKAAN KAUPUNGIN TILOJEN ILTAKÄYTTÖ ON PERUTTU MAHDOLLISTEN SÄHKÖKATKOJEN AIKANA. OTA SEURANTAAN https://www.ouka.fi/energia

2.1. KEVÄTKAUDEN KEILAUSKURSSIEN  ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI. SÄHKÖISELLE ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE PÄÄSET KERHOT VÄLILEHDELTÄ.

21.12. SIVUSTON JULKAISUSSA ON EDELLEEN ONGELMIA JA OSA SIVUISTA EI NÄY OIKEIN. TILANNETTA KORJATAAN KOKO AJAN.

15.12. YHDISTYKSEN TOIMISTO HILJENEE JOULUNVIETTOON 23.12.-28.12.2022. VERKKO HALTUUN- HANKE ON JOULUTAUOLLA  23.12.-26.12.2022.

13.12. SIVUSTON JULKAISUSSA ON EDELLEEN ONGELMIA JA OSA SIVUISTA EI NÄY OIKEIN. TILANNETTA KORJATAAN KOKO AJAN. KIIREELLISISSÄ ASIOISSA OLE YHTEYDESSÄ TOIMISTOLLEMME: TOIMISTO(AT)OKETUKI.FI

9.12. JULKAISEMME UUDET KOTISIVUT. SIVUT OVAT VIELÄ KESKENERÄISET JA SIVUJA PÄIVITETÄÄN KOKO AJAN. 

 
 
Yh­teys­tie­dot

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry

Kumppanuuskeskus

Kansankatu 53, S136

90100 OULU


Linkit

Laskutus

Tietosuojaseloste

Materiaalipankki


Yh­teis­työ­kump­pa­nit

Tule mukaan toimintaan!

Miten voin tukea


Tu­ki­liit­to

Oulun Kehitysvammaisten Tuki Ry on Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistys.

Kohti yhteistä maailmaa #kohtaamut

© Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry 2021