oketuki sahlykerho

p.045 3151870

toimisto(at)oketuki.fi

Hallitus 2021

Mikäli emme ehdi vastamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Puhelimitse parhaiten tavoittaa ma-pe klo 9-15 välillä. Tapaamisajan voit sopia soittamalla tai laittamalla viestiä toimistolle. Voit laittaa viestiä myös WhatsApp -viestillä tai Facebookin Messenger- palvelun kautta.

Tiedottamiseen on kotisivujen lisäksi käytössä Yhdistyksen viralliset Facebook-sivut.

Behind the leaves.

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella

* Pakollinen kenttä

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

1628752385735_varilogooke-300x300-me.png

1628253912277_tukiliitto-me.png