Toi­mi­kun­nat vastaavat omalta osaltaan yh­dis­tyk­sem­me toiminnan suun­nit­te­lus­ta, ke­hit­tä­mi­ses­tä ja to­teut­ta­mi­ses­ta.

Tu­le­vai­suus­toi­mi­kun­ta

Tu­le­vai­suus­toi­mi­kun­nan tehtävänä on hahmotella yhdistyksen tulevaisuuden toimintaa useampia vuosia eteenpäin. Toimikunta katsoo pitemmälle tulevaisuuteen ja pyrkii siten tuomaan hallituksen tietoon tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Jäsenet vuonna 2022

Maija Pelkonen (pj), Minna Lintulahti, Merja Halonen, Annemari Eskola