Toi­mi­kun­nat vastaavat omalta osaltaan yh­dis­tyk­sem­me toiminnan suun­nit­te­lus­ta, ke­hit­tä­mi­ses­tä ja to­teut­ta­mi­ses­ta.

Ta­pah­tu­ma­toi­mi­kun­ta

Tapahtumatoimikunta vastaa kehitysvammaisten ihmisten ja heidän perheidensä virkistykseksi ja keskinäisen vertaistuen vahvistamiseksi järjestettävien tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. Tapahtumien suunnittelussa otetaan huomioon jäsenistön erilaiset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet mm. huomioiden vapaaehtoisten määrä, eri ikäryhmät ja toiminnallisuuden taso.

Tapahtumia toteutetaan erillisen vuo­si­kel­lo­suun­ni­tel­man mukaisesti tasaisestiläpi kalenterivuoden.

Tapahtumien järjestämiseen haemme edelleen uusia yhteistyömuotoja eri toimijoiden kanssa. Täten pyrimme takamaan entistä monipuolisemman tapahtuma tarjonnan. Yhdistys osallistuu lisäksi erilaisiin valtakunnallisiin ja alueellisiin tapahtumiin.

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja ajatuksia toiminnan kehittämiseksi.

Jäsenet vuonna 2022

Leena Jumisko, Taina Hickey, Marjo Juntunen, Anne Toppari, Isabel Säily