Yhdistys esit­täy­tyy

Toiminnan tarkoitus

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää kehitysvammaisen ihmisen ja hänen perheensä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja elämänlaatua. Keskeisiä tavoitteita ovat kehitysvammaisen ihmisen mahdollisuus vaikuttaa omaa elämäänsä koskeviin päätöksiin sekä perheiden tukeminen. Yhdistyksen toimintaa kehitetään vastaamaan jäsenten ja heidän perheidensä tarpeita ja odotuksia.

Toi­min­ta­suun­ni­tel­man vuodelle 2021 löydät täältä.

Jumisko Leena

Muut jäsenet

Lintulahti Minna (varapuheenjohtaja), Vuoti Sinikka (sihteeri), Lauri Jaana, Joensuu Satu, Toppari Anne, Puolakanaho Arja, Saarela Pauliina, Dahlin Hanna, Pitkälä Kaisa.

Tiimi

Annemari Eskola

Toiminnanjohtaja

Puh: 040 163 2282

Sähköposti: annemari.eskola(at)oketuki.fi

Leenan kuva

Leena Jumisko

Sähköposti: leena.jumisko(at)oketuki.fi

Jenni Warsell

Yhdistystyöntekijä

Puh: 045 315 1870

Sähköposti: toimisto(at)oketuki.fi

Toi­mi­kun­nat

Toimikunnat vastaavat omalta osaltaan yhdistyksemme toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Tu­le­vai­suus­toi­mi­kun­ta

Ta­pah­tu­ma­toi­mi­kun­ta