OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY

Kohti yhteistä maailmaa!

Miten pääsen mukaan Verkko haltuun- hankkeen toi­min­taan?

Koetko että tarvitset apua tai tukea verkossa toimimiseen; haluaisit oppia lisää digitaitoja, ladata sovelluksia, tai jos sinulla on jo taitoja ja voisit toimia vapaaehtoisena verkkotukihenkilönä.


Osa toiminnasta järjestetään lähitoimintana ja osa etätoimintana. Lisäksi toimintaa on myös hybriditoimintana, joten silloin voit valita osallistutko paikan päällä vai etänä Teams-yhteydellä. Jos tarvitset apua Teamsin käyttöön, ole yhteydessä työntekijöihin, he auttavat mieluusti.


Hankkeelle on jo muotoutunut kuukausittaista vakiotoimintaa esimerkiksi Päivän polttavat puheenaiheet Teams-yhteydellä, Digikahvilat hybridimallina Kumppanuuskeskus ja Teams, lisäksi ryhmätoimintaa toimintakeskuksissa ja digiparkkeja kehitysvammaisten toimintaympäristöissä.


Kehitetään yhdessä verkkotoimintaa ja kuunnellaan kaikkien osallistujien toiveita ja ideoita. Verkostoyhteistyö on myös merkittävä osa hankkeen toimintaa, joten jos koet että meillä olisi yhteistyömahdollisuuksia, ota rohkeasti yhteyttä hankkeen työntekijöihin, projektikoordinaattori Kaisaan p. 050 345 8474, kaisa.pitkala@oketuki.fi tai projektityöntekijään Sirpaan p. 050 361 7898, sirpa.lukka@oketuki.fi.

Kuva 1
Kuva 1
Kuva4
Kuva4
Kuva5
Kuva5
hashtag
hashtag