OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY

Kohti yhteistä maailmaa!

Miten pääsen mukaan Verkko haltuun- hankkeen toi­min­taan?

Tarvitsetko apua tai tukea verkossa toimimiseen; haluatko oppia lisää digitaitoja, ladata sovelluksia, tai sinulla on jo taitoja ja voisit toimia vapaaehtoisena verkkotukihenkilönä.


Osa toiminnasta järjestetään Oulun Kumppanuuskeskuksella lähitoimintana ja osa etätoimintana. Lisäksi toimintaa järjestetään niin, että voit valita osallistutko paikan päällä vai etänä Teams-yhteydellä. Jos tarvitset apua Teamsin käyttöön, ole yhteydessä työntekijöihin, he auttavat mieluusti.


Hankkeelle on joka kuukausi järjestettävää toimintaa esimerkiksi Päivän polttavat puheenaiheet Teams-yhteydellä, Digikahvilat (Kumppanuuskeskus ja Teams) lisäksi digiparkki- ryhmätoimintaa järjestetään  toimintakeskuksissa ja muissa kehitysvammaisten toimintaympäristöissä.

Katso hankkeen toimintavideo tästä.


Kehitetään yhdessä ja kuunnellaan kaikkien osallistujien toiveita ja ideoita. 

Verkostoyhteistyö on merkittävä osa hankkeen toimintaa, joten jos koet että meillä olisi yhteistyömahdollisuuksia, ota rohkeasti yhteyttä hankkeen työntekijöihin, projektikoordinaattori Kaisaan p. 050 345 8474, kaisa.pitkala@oketuki.fi tai projektityöntekijään Sirpaan p. 050 361 7898, sirpa.lukka@oketuki.fi.

Kuva 1
Kuva 1
Kuva4
Kuva4
Kuva5
Kuva5
hashtag
hashtag