OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY

Kohti yhteistä maailmaa!


Jäsenedut 2024


TIEDOTUS
Lähetämme jäsenillemme 1-2 kertaa vuodessa postitse/sähköpostitse jäsenkirjeen. Sähköinen uutiskirje kertoo yhdistyksen ajankohtaisista asioista. tapahtumista ja ja ajankohtaisista asioista ilmoitetaan mös yhdistyksen Facebook-sivuilla, yhdistyksen kotisivuilla, ja Lähellä.fi palvelussa. Näiden lisäksi saat Tukiliiton Tukiviesti tai Leija-lehden.
Tukiviesti, yleiskielinen jäsenlehti, puolustaa kehitysvammaisen ihmisen osallisuutta ja täysivaltaista kansalaisuutta.
Selkolehti Leija tarjoaa asiaa ja viihdettä selkokielellä. Se on kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten oma lehti.


HARRASTUSTOIMINTA
Jäsenenä voit osallistua kerhoihin ja muuhun vapaa-ajan toimintaan. Jäsenillämme on tapaturmavakuutus kaikessa yhdistyksen tarjoamassa toiminnassa. Lisäksi voit osallistua Tukiliiton järjestämään toimintaan.


ASIAN­TUN­TI­JA­NEU­VON­TAA MAKSUTTA
Apua, tietoa, tukea tai ohjausta. Tukiliiton lakineuvonta on maksutonta ja tarjoaa tietoa asumiseen, henkilökohtaiseen apuun, itsemääräämiseen tai kohteluun, pal­ve­lusuun­nit­te­luun, kuljetuspalveluihin, aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä tilapäishoitoon liittyvissä asioissa.


PAIKALLISTOIMINNAN TUKEMINEN
Jäsenenä mahdollistat ja tuet oman paikkakuntasi kehitysvammaisille tarkoitettujen ryhmien, muun vapaa-ajan toiminnan toteuttamisen sekä vanhemmille ja omaisille ohjaus-, neuvonta ja virkistystoimintaa.

Haluan liittyä yh­dis­tyk­sen jäseneksi
Varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai pyytämällä jäsenlomakkeen tuki ry:n toimistolta. Jäsenmaksun suorittaminen on edellytys jäseneksi hyväksymiselle.


Haluan liittyä Oulun Kehitysvammaisten Tuki yhdistyksen jäseneksi. Jäsenyys maksaa 34€ vuosi.


Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja käyttöehdot.

Yh­teys­tie­dot

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry

Kumppanuuskeskus

Kansankatu 53, S136

90100 OULU


Oulun Ke­hi­tys­vam­mais­ten Tuki Ry

Meillä kaikilla on oikeus hyvään elämään ja tulevaisuuteen. Meillä on oikeus haaveilla kodista ja rakkaudesta, ihmissuhteista ja harrastuksista sekä työstä ja toimeentulosta. Kehitysvammaisten ihmisten yhdenvertaisuus ja osallisuus yhteiskunnassa eivät vielä toteudu. Se vaatii pieniä ja isoja tekoja.

Yhdistyksemme on valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliiton paikallisyhdistys sekä toimii osana Pohjois-Pohjanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiriä, Popokea. 


Linkit

Laskutus

Tietosuojaseloste

Materiaalipankki


Yh­teis­työ­kump­pa­nit

Miten voin tukea


Tu­ki­liit­to

Oulun Kehitysvammaisten Tuki Ry on Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistys.

Kohti yhteistä maailmaa #kohtaamut

© Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry 2021